Fupar estrena 'sala neta' pel sector farmacèutic industrial

La fundació d'ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual inverteix 100.000 euros en la nova infraestructura

La sala neta de Fupar amb treballadors | Cedida
La sala neta de Fupar amb treballadors | Cedida

La Fundació President Amat Roumens (Fupar) de Terrassa, centre especial de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, estrena una sala neta per oferir solucions al sector farmacèutic industrial i alhora créixer en ocupació i especialització de la plantilla de treballadors de l’entitat, ha informat la fundació en un comunicat.

L'espai, que ha suposat la inversió de 100.000 euros subvencionats en un 35% per la Fundación ONCE, està situada a la nau industrial de l'entitat, ocupa 100 metres quadrats i disposa d'un magatzem addicional de 800 metres quadrats, a més d’un moll de càrrega i descàrrega.

Aquesta nova infraestructura té capacitat per a quatre línies de treball i fins a 20 persones. Una sala neta és un espai aïllat en què es controlen i es regulen les condicions ambientals, com la temperatura, la pressió, la humitat o la concentració de partícules, amb l’objectiu d’aconseguir un ambient net amb baixos nivells de contaminació. Aquest tipus de cambres s’utilitzen per manipular productes que requereixen d’unes condicions higièniques i ambientals concretes, com els productes de cosmètica, parafarmàcia o del sector alimentari.

La Fundació Fupar com a Centre Especial de Treball genera llocs de feina "estables i de qualitat" per a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, Fupar dóna feina i ofereix integració social a més de 350 persones amb discapacitat intel·lectual a través d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional.

Més Informació
El centre comercial Terrassa Plaça passa a mans alemanyes
Les missions de la Cambra de Terrassa generen 500 oportunitats de negoci
Terrassa aprova la creació de l'empresa pública de gestió de l'aigua
Avui et destaquem
Comentaris