Fupar treballa pels Jocs del Mediterrani i pel Mundial de Rússia 2018

La fundació imprimeix 900 banderes i envasa en blísters els cromos de la trobada esportiva

Treballadors de Fupar envasant cromos | Cedida Treballadors de Fupar envasant cromos | Cedida

L’entitat terrassenca Fupar ha estat l’encarregada d’imprimir més de 900 banderes que ja onegen als Jocs del Mediterrani de Tarragona i d’envasar en blísters els cromos del Mundial de Futbol de Rússia 2018. Les comandes per als dos esdeveniments esportius han generat llocs de feina estables per a un total de 20 treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual de la fundació, en concret, de les seccions d’industrial i d’impressió publicitària.

Per al Mundial de Futbol, els operaris i operàries de l’àrea industrial han treballat durant un mes en l’envasat en blísters dels cromos, així com en el muntatge dels seus expositors. Fupar ja havia envasat prèviament diferents col·leccions de cromos de la Lliga de Futbol de primera divisió, d’Adrenalyn XL, segons ha pogut saber VIA Empresa de fonts de l'entitat.

Feina i inserció

Per als dos esdeveniments esportius s’ha confiat en els serveis de Fupar i en les capacitats de les persones amb discapacitat que hi treballen, contribuint amb aquesta acció a la generació d’ocupació i a la responsabilitat social empresarial.

Més info: Fupar estrena 'sala neta' pel sector farmacèutic industrial

Com a entitat d’economia social i sense ànim de lucre, Fupar promou la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectiual i, per aconseguir-ho, gestiona diferents unitats de negoci, com una àrea industrial i una d’impressió publicitària, un rentat de cotxes, serveis de jardineria i neteja, un centre de jardineria i floristeria, i dues marques pròpies, que són Teixidors i els Ambientadors Solidaris Fupar.

Avui et destaquem
El més llegit