Gallo adjudica a la planta d'Esparreguera la nova gamma de pasta de llegums

El 2012, Gallo va iniciar un procés per tancar la planta d'Esparreguera, però finalment la va orientar al producte sense gluten

La planta de Pastas Gallo a Esparreguera |Gallo La planta de Pastas Gallo a Esparreguera |Gallo

La planta del Grup Gallo a Esparreguera ampliarà la seva producció amb l'adjudicació de la nova gamma de pasta de llegums de la marca, 'Gallo Nature 100% Llegums'. Això permetrà a la planta ampliar en 300 tones anuals la seva producció, superant les 2.300 tones.

Les instal·lacions de Gallo a Esparreguera estan especialitzades en les varietats Sense Gluten des del 2015 i l'adjudicació de la nova gamma consolida la seva especialització. La companyia ha fet una inversió de 100.000 euros per adaptar la producció i permetre aquests nous productes. Tot i això, no es preveuen contractacions de personal.

La nova gamma s'emmarca en l'estratègia de Gallo de desenvolupar categories d'alimentació saludable per esdevenir líder en un àmbit en creixement i amb fort valor social i donar resposta als nous hàbits alimentaris i necessitats nutricionals.

Gallo a Esparreguera i Granollers

El 2012, Gallo va iniciar un procés per tancar la planta d'Esparreguera, que llavors tenia una seixantena de treballadors. Tot i això, finalment va optar per reconduir-la al producte sense gluten amb una quinzena de persones en plantilla.

Més info: Gallo especialitza la planta d'Esparraguera en pasta sense gluten

Mentrestant, la planta de Granollers, que fins ara feia pasta seca, se centrarà en producte fresc, i la producció de la pasta seca es traslladarà a Andalusia. Recentment, empresa i sindicats van arribar a un acord per evitar el trasllat forçós dels 37 treballadors de Granollers afectats per aquest canvi, que seran recol·locats en altres instal·lacions del grup a Catalunya.

Avui et destaquem
El més llegit