Gazeley inverteix 15 milions d'euros a Valls

La multinacional construeix una nau industrial que acollirà empreses de logística, distribució i comerç electrònic

Render de la nau industrial que Gazeley construeix a Valls | Cedida Render de la nau industrial que Gazeley construeix a Valls | Cedida

La multinacional Gazeley ha començat la construcció d'una nova nau industrial al polígon de Valls. La britànica invertirà uns 15 milions d'euros en el magatzem, que tindrà 29.000 metres quadrats, s'anomenarà G-Park Valls i acollirà empreses del sector logístic, la distribució i el comerç electrònic.

Gazeley es dedica a la promoció, inversió i gestió d'actius logístics, treballa en diferents països europeus i és líder del seu àmbit. Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la companyia espera que les noves instal·lacions estiguin operatives el març del 2020.

Més info: L'anglesa Gazeley s'estrena a Catalunya amb una nau a Valls

La nau està dissenyada per aprofitar al màxim l’espai d’emmagatzematge amb una alçada lliure d’11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L’edificació comptarà a més amb una certificació 'Breeam very Good', el segell que reconeix els projectes de construcció sostenible líder a nivell mundial, tal i com ha apuntat l'Incasòl.

Gazeley construeix aquest magatzem en una parcel·la del sector Palau de Reig de Dalt de Valls, promogut per l'Incasòl. Els terrenys tenen una superfície de 53.338 metres quadrats i un preu de venda de 2.826.951,63 euros.

Avui et destaquem
El més llegit