L'anglesa Gazeley s'estrena a Catalunya amb una nau a Valls

El magatzem compta amb 28.500 metres quadrats, una alçada lliure d'11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants

El magatzem serà per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic | Cedida El magatzem serà per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic | Cedida

Gazeley construirà a Valls un magatzem de 28.500 metres quadrats per a empreses de logística, distribució i comerç electrònic, que està previst que comenci a operar al febrer del 2020, segons han informat en un comunicat. Aquesta inversió serà la primera que porta a terme la companyia anglesa, del grup GLP, a Catalunya i la tercera a Espanya.

El magatzem tindrà una alçada lliure d'11,7 metres, 28 molls de càrrega i un accés separat per a vehicles i vianants. L'Incasòl ha estat l'encarregat d'intermediar la venda del terreny, que serà batejat com a G-Park Valls.

De fet, a la zona on s'ubicarà, hi tenen la seva seu grans marques europees com Ikea i Frigicoll, sobretot perquè es troba a només 25 quilòmetres del port de Tarragona i a 90 quilòmetres de l'aeroport de Barcelona.

Més informació
Refruiting estrena centre logístic a València
Eurekakids s'estrena a Bòsnia i Hercegovina
L'americana ServiceNow s'estrena al 22@
Avui et destaquem
El més llegit