La Generalitat destina 1,7 milions a contractar personal de suport als temporers de Lleida

Els contractats rebran formació en mediació, intermediació i suport i acolliment, que serà "transversal i professionalitzadora"

Un temporer durant la recollida del préssec | Cedida Un temporer durant la recollida del préssec | Cedida

La Conselleria d'Empresa i Treball, a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha obert una convocatòria dotada amb 1,7 milions d'euros per formar i contractar 63 persones que faran feines d'acompanyament i suport a l'acolliment de temporers que treballen en la campanya agrària de Lleida.

La convocatòria està adreçada als ajuntaments d'Aitona, Albatàrrec, Albesa, Alcarràs, Artesa de Lleida, Barbens, Bell-lloc d'Urgell, Bellpuig, Corbins, la Granja d'Escarp, Ivars d'Urgell, Lleida, Miralcamp, Mollerussa, Seròs, Soses, Torregrossa i Torres de Segre. També hi poden accedir els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, el Segrià i l'Urgell, així com organitzacions empresarials i sindicals agràries.

Els contractes seran de sis mesos i hi podran aspirar persones aturades i inscrites al SOC com a demandants d'ocupació, i cal tenir una titulació universitària de grau o superior; haver superat el primer o segon cicle d'educació universitària o cicles formatius de grau mitjà o grau superior, o tenir certificats professionals relacionats amb les funcions de la campanya agrària. Els contractats rebran formació en mediació, intermediació i suport i acolliment, que serà "transversal i professionalitzadora".

Més informació
Una firma de Lleida crea un sistema de refrigeració líquida
Josep Maria Riu: “El polígon Torreblanca suposarà una revolució industrial per Lleida"
El Pirineu de Lleida tanca la temporada amb 1,4 milions de forfets
Avui et destaquem
El més llegit