GFT contractarà 300 treballadors fins a finals d'any

La companyia tecnològica amb seu a Sant Cugat assessora empreses líders en el sector financer o industrial

Seu de GFT a Sant Cugat del Vallès | GFT Seu de GFT a Sant Cugat del Vallès | GFT

La companyia GFT, consultora tecnològica amb la seu principal a Sant Cugat, busca 300 treballadors per incorporar a tot l'Estat fins a finals de 2021. D'aquestes noves contractacions, un centenar seran a Sant Cugat i una trentena a la seu de Lleida. D'aquesta manera, l'empresa espera acabar l'any amb uns 2.300 col·laboradors. El perfil de professionals que requereix és d'experts en l'àrea digital, capacitats per afrontar nous reptes, explorar tendències i desenvolupar prototips.

Concretament es busquen perfils d'especialistes, desenvolupadors i arquitectes de tecnologies relacionades amb la transformació digital com Frontend, Backend, Cloud o anàlisi de dades. El creixement de la demanda de projectes dels seus clients, tant a nivell nacional com internacional, és el motiu de la seva necessitat.

Una de les característiques de GFT és que ofereix un model híbrid de treball, on es combina la presencialitat amb el teletreball i la flexibilitat horària. Durant el primer semestre de 2021 ja ha incorporat 200 col·laboradors.

GFT impulsa la transformació digital d'entitats capdavanteres a escala mundial en el sector financer, assegurador i industrial. Com a proveïdors de serveis de tecnologies de la informació i enginyeria de software, ofereix serveis de consultoria relacionats amb el desenvolupament de tecnologies pioneres com la intel·ligència artificial o l'internet de les coses.

Avui et destaquem
El més llegit