GFT signa un contracte de 80 milions d'euros amb Sabis

La companyia tecnològica està especialitzada en el sector de serveis financers

Seu de GFT a Sant Cugat del Vallès
Seu de GFT a Sant Cugat del Vallès

GFT, companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers amb seu a Sant Cugat, ha anunciat la signatura d'un acord de col·laboració de 5 anys amb Sabis, companyia tecnològica del grup Banc Sabadell, per un valor de 80 milions d'euros a Espanya.

Aquesta aliança abasta tant una àmplia gamma de serveis en el marc de l'estratègia de digitalització del banc, com la gestió de les aplicacions de Solvia, la divisió immobiliària de l'entitat bancària. La relació entre GFT i Banc Sabadell es remunta al 2001 i han desenvolupat diversos projectes conjunts.

Un dels projectes més recents ha estat la integració de TSB Bank Group. Amb un pressupost de més de 507 milions d'euros, aquest projecte utilitza a més d'1.400 experts en tecnologies de la informació fins a desembre de 2017. GFT també participa en el projecte de TSB en àrees com l'App mòbil, gestió d'hipoteques i préstecs o gestió de dades de clients.

GFT, ubicada a Can Sant Joan, ha crescut de manera important els últims anys, amb la contractació de centenars de col·laboradors i convertint la seu santcugatenca en un dels referents per la companyia. En els pròxims mesos preveu seguir ampliant la plantilla.

Més informació
GFT eleva la facturació un 5% al primer semestre
GFT planteja contractar 150 nous treballadors
GFT continua el seu creixement a Sant Cugat i contractarà 200 persones
Avui et destaquem
Comentaris