Global Talke inverteix 14 milions d'euros en un centre logístic a Tarragona

L'empresa generarà 25 llocs de treball amb la contrucció de les instal·lacions, que es faran en una parcel·la de 38.000 metres quadrats del polígon Riuclar

La companyia, amb seu a Tarragona, és una de les principals proveïdores de serveis logístics de l’Estat La companyia, amb seu a Tarragona, és una de les principals proveïdores de serveis logístics de l’Estat

L’empresa Global Talke S.L. construirà unes noves instal·lacions en una parcel·la del polígon Riuclar de Tarragona. Segons informa l’Institut Català del Sòl (Incasòl), que és el propietari dels terrenys, ambdues parts ja han signat el contracte d’arres d’una parcel·la de més de 38.000 metres quadrats.

L’empresa té previst invertir 14 milions d’euros en la construcció, en dues fases, de les naus, on crearà 25 nous llocs de treball. La companyia, amb seu a Tarragona, és una de les principals proveïdores de serveis logístics de l’Estat.

Global Talke es dedica a la manipulació i envasat de mercaderies, transport en camió cisterna de mercaderies a granel (pols, gra o líquid), paletitzat i empaquetat del mateix. A més, també ofereix transport a empreses vinculades al sector químic.

El grup disposa de més de 1.600 camions i més de 25 localitzacions arreu del món, principalment a la península ibèrica, Alemanya, els Estats Units i l’Aràbia Saudita.

Més informació
Sensors sense bateria que s’alimenten del mòbil
Els plats de dutxa flexibles de Torredembarra triomfen internacionalment
Poybox, l'alternativa tarragonina a Dropbox
Avui et destaquem
El més llegit