Glòries i Càritas també s'uneixen contra la covid-19

Aquesta iniciativa busca recaptar fons per ajudar les famílies de Barcelona més afectades per aquesta crisi

El mur de donacions de Glòries i Càritas | Cedida El mur de donacions de Glòries i Càritas | Cedida

Glòries s'uneix a Càritas per ajudar les famílies que es troben en una situació desfavorida per la covid-19 amb la campanya Cada gest compta. Segons informen en un comunicat, Glòries ha engegat un mur de donacions (Donation Wall) en el qual els visitants del centre podrán aportar el seu granet de sorra de manera fácil i segura. Per col·laborar només será necessari seleccionar l'import del donatiu i apropar dispositiu de pagament amb contactless a la pantalla (s'accepten targetes de crèdit i dèbit). El Donation Wall es troba situat a la planta -1, al costat de l'Stradivarius, i serà al centre durant els propers quatre mesos.

Els diners recaptats aniran destinat al Servei d'Ajuda Econòmica (SAE) de Càritas, amb el qual es pretendecubrir aquelles necessitats més urgents per millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables per pagar aliments, subministraments, lloguer, transport, medicació o beques de menjador, entre d'altres.

La campanya compta amb el suport Banc Sabadell i Necomplus com a partners logístics i de Càritas com a partner estratègico.

La gerent de Glòries, Nina Kavaliova, ha volgut remarcar que "des de l'inici de la crisi, la nostra màxima prioritat ha estat vetllar per garantir la seguretat dels nostres visitants, treballadors i comerciants per continuar brindant-los la millor experiència de compra en un entorn 100% segur". "Amb campanyes com aquesta reforcem el nostre compromís amb les persones més desfavorides de la nostra comunitat", sentencia.

Més informació
Splau i Càritas impulsen un mur de donacions contra la covid-19
Càritas aplaudeix l'ingrés mínim vital: "És un pas decisiu"
Avui et destaquem
El més llegit