Splau i Càritas impulsen un mur de donacions contra la covid-19

Els visitants del centre podran aportar la seva donació apropant el seu dispositiu de pagament amb 'contactless' a la pantalla del mur

El mur de donacions d'Splau i Càritas | Cedida El mur de donacions d'Splau i Càritas | Cedida

El centre comercial Splau s'uneix a Càritas per ajudar les famílies que es troben en una situació desfavorida per la covid-19 amb la campanya Cada gest compta. Segons informen en un comunicat, Splau ha posat en marxa un mur de donacions on els visitants del centre podran aportar el seu granet de sorra de manera fàcil i segura. Per col·laborar, només será necessari seleccionar l'import del donatiu (entre els 5 i els 45 euros) i apropar dispositiu de pagament amb contactless a la pantalla.

El mur de donacions es troba situat en la primera planta, al costat d'Oysho, i estarà al centre durant els próximos quatre mesos. Els diners recaptats aniran destinats al Servei d'Ajuda Econòmica (SAE) de Càritas, amb el qual es pretén cobrir aquelles necessitats més urgents per millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables per pagar aliments, subministraments, lloguer, transport, medicació o beques de menjador, entre d'altres.

La campanya compta amb el suport Banc Sabadell i Necomplus com a partners logístics i de Càritas com a partner estratègic. El gerent del centre comercial Splau, Jaime Tamayo, assenyala que "des de l'inici de la crisi Splau s'ha mostrat involucrat amb la seva comunitat més propera, donant suport als col·lectius més vulnerables de la ciutat".

De fet, des de mitjans d'abril el centre comercial Splau col·labora amb la Botiga Solidària de Cornellà per proporcionar productes bàsics a famílies en situació de dificultat económica del municipi. Fins al moment, el centre ja ha recollit més de tres tones d'aliments.

Més informació
Càritas aplaudeix l'ingrés mínim vital: "És un pas decisiu"
Càritas rep el triple de peticions socials amb la crisi de covid-19
Avui et destaquem
El més llegit