La gran inversió de Bon Preu al Montblanc

El grup comercial té previst invertir 50 MEUR per posar en marxa les noves instal·lacions i generar 1.000 llocs de treball

Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press

El director general del Grup Bon Preu i Esclat, Joan Font, ha anunciat que el centre logístic que ha projectat a Montblanc generarà uns 1.000 llocs de treball en un termini d'entre cinc i set anys. Font ha considerat que l'aposta és estratègica i que el nou centre els donarà cobertura als hipermercats i supermercats del sud de Catalunya i de Ponent. Tot i que la previsió inicial és de crear 500 nous llocs de treball, l'objectiu és doblar la xifra a partir del cinquè any. Les instal·lacions se situaran al Logis Montblanc, la urbanització del qual suposarà una inversió de 15 milions d'euros. El grup comercial té previst invertir-hi 50 milions d'euros.

Finalment,  Bon Preu ha anunciat una facturació de 1.782 milions d'euros a l'exercici 2021, un 9,7% més que l'any anterior. Segons ha explicat la directora comercial de la companyia, Anna Font, esperen superar els 1.900 milions d'euros de xifra de negoci el 2022.

Més informació
Bon Preu i "la república petrificada"
Bon Preu es quedarà l'antiga seu de Caixa Laietana per 17 milions d'euros
La gran decisió catalana de Bon Preu
Avui et destaquem
El més llegit