Grup Carles es reforça a Osona

La companyia igualadina adquireix l’assessoria Ausa Comptable per reforçar la seva posició a la Catalunya central

Grup Carles i Ausa Comptables signen l'operació | Cedida Grup Carles i Ausa Comptables signen l'operació | Cedida

La firma igualadina Grup Carles ha adquirit l’assessoria vigatana Ausa Comptable per reforçar la seva posició a Vic. Segons informa l'empresa en un comunicat, amb  aquesta compra, Grup Carles reforça la seva posició a la capital d’Osona, on ja disposa d’una altra oficina, especialitzada en dret públic i urbanístic.

L’objectiu d’aquest acord per part d’Ausa Comptable és la planificació de la jubilació dels seus socis fundadors, amb la prioritat principal de donar continuïtat al bon servei que durant tots aquests anys ha prestat als seus clients, i enriquir l’oferta professional de la consultora vigatana amb el port foli de serveis de Grup Carles. Amb aquesta integració, l’equip humà d’Ausa Comptable s’incorpora a l’equip de Grup Carles, alhora que ambdós socis fundadors continuaran actius al capdavant del despatx durant un període de temps amb  el compromís de fer un traspàs de qualitat.

El despatx Ausa Comptable disposa d’una oficina pròpia a Les Masies de Voltregà i participa accionarialment i amb suport professional a l’assessoria Tar Comptable de Taradell.

L’empresa igualadina, capdavantera a la comarca de l’Anoia, amb un equip humà de més de 80 professionals, ofereix solucions dirigides tant al sector privat, com al públic, a través de set àrees d’especialització en els serveis de consultoria, gestió, advocats, enginyeria i sostenibilitat, auditoria, assegurances i immobiliaris. Grup Carles té la seu a Igualada i compta també amb delegacions a Capellades, Barcelona, Lleida i Andorra la Vella, així com quatre empreses participades que completen la seva oferta de serveis professionals.

Més informació
Cervesa del Montseny tindrà bar propi
Casaments posposats per culpa del coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit