L'empresa catalana Grup RUBI obre una delegació comercial a Turquia

L'empresa rubinenca espera triplicar la seva facturació el 2023

Grup RUBI obre una delegació comercial a Turquia | Cedida Grup RUBI obre una delegació comercial a Turquia | Cedida

L'empresa rubinenca d'eines per a la construcció Grup RUBI ha obert una delegació comercial a Turquia, mercat on preveu triplicar la facturació el 2023. L'empresa del Vallès ha arribat a un acord amb un nou distribuïdor amb qui ja té previstes les primeres comandes. El fabricant d'eines per al tall torna de nou al mercat turc, un dels principals productors de ceràmica i on gairebé no tenia presència des de 2018.

Grup RUBI és fabricant d'eines per a tot el procés de l'enrajolat, des de la preparació a la neteja, passant pel tall, la instal·lació i el rejuntat. Al país otomà la marca és especialment reconeguda pels talladors manuals de ceràmica i els barrejadors per elaborar les pastes de les juntes.

L'empresa treballa actualment amb un catàleg de més de 1.000 referències, el 60% de les quals desenvolupades en els darrers cinc anys pels seus equips d'enginyeria d'R+D+I i de desenvolupament de producte.

Presència internacional

Per a aquest projecte d’expansió internacional, l’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball, per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Istanbul.

Més info: Els tentacles de l'empresa catalana, arreu del món

Actualment, la companyia té més de 650 treballadors i disposa de dos centres productius, un a Santa Oliva (Tarragona) i l'altre al mercat asiàtic, concretament a Suzhou, a la Xina. A més, l'empresa catalana també disposa d'11 delegacions repartides pels cinc continents i presència a més de 120 països.

Més informació
Una empresa catalana forma part d'un consorci internacional energètic
Albert Castellanos, nou conseller delegat d'ACCIÓ
Avui et destaquem
El més llegit