Henkel amplia les instal·lacions a Montornès

La multinacional alemanya d'adhesius i productes de consum vol endinsar-se en la indústria aeroespacial

El fabricant d'adhesius i productes de consum Henkel ha començat la construcció d'una nova planta de producció a Montornès del Vallès (Barcelona), que es dedicarà a la producció d'adhesius per a la indústria aeroespacial.

Es tracta d'una iniciativa de la unitat de negoci de la firma alemanya, Adhesive Technologies, a causa de l'"augment de la demanda" de solucions d'alt impacte impulsant les últimes tendències en la indústria global aeroespacial com el pesatge i l'automatització, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Es construiran nous edificis i equipaments per augmentar la producció i la capacitat d'emmagatzematge i s'espera realitzar la primera entrega el 2019.

El vicepresident executiu de Henkel Adhesive Technologies, Jan-Dirk Auris, ha pronosticat que la demanda global d'avions de passatgers es doblarà el 2034 i que amb aquesta inversió a la fàbrica vallesana "permetrà disposar de capacitats addicionals per donar resposta a l'augment del mercat".

La decisió d'aquesta ampliació, a més de per l'experiència amb la qual explica la planta de Montornès, és la seva ubicació per la proximitat a altres com Airbus, podent ser un "hub europeu" per al sector aeroespacial.

Avui et destaquem
El més llegit