L’Hospitalet regularà l’ús hoteler a l'entorn de la Fira

El ple de l'Ajuntament aprova la modificació puntal del pla general metropolità per impulsar el desenvolupament del sector a la ciutat

Un tram de la Granvia de l'Hospitalet | ACN Un tram de la Granvia de l'Hospitalet | ACN

El ple municipal de l’Hospitalet de Llobregat ha aprovat la modificació puntual de pla general metropolità per regular l’ús hoteler a la zona sud de la Granvia, a l’entorn de la Fira. El canvi urbanístic prové del document Oportunitat i criteris urbanístics d’implantació hotelera al terme municipal de L’Hospitalet de Llobregat que el govern va aprovar ara fa dos anys per impulsar el desenvolupament del sector a la ciutat, especialment a l’àmbit de plaça d’Europa, Pedrosa i Granvia Sud.

En concret, les parcel·les afectades per la modificació són les de les avingudes de la Granvia i de Joan Carles I; els carrers de les Ciències, de José Agustín Goytisolo i de Montserrat Roig, i el carrer de la Botànica, entre Miguel Hernández i Metal·lúrgia.

Un cop passi el termini d’informació pública, la modificació urbanística s’haurà de trametre al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per a la seva aprovació definitiva.

Més informació
EasyHotel obre el seu primer establiment d'Espanya a l'Hospitalet de Llobregat
Inbisa construirà dues torres de 20 milions d'euros a l'Hospitalet
Telefónica i L'Hospitalet impulsen dos cursos gratuïts de Big Data
Avui et destaquem
El més llegit