Telefónica i L'Hospitalet impulsen dos cursos gratuïts de Big Data

Mig centenar de veïns hospitalencs que estiguin buscant feina o vulguin reinventar-se, podran formar-se en aquesta especialitat

La formació servirà de pont entre les empreses regionals i els hospitalencs La formació servirà de pont entre les empreses regionals i els hospitalencs

Mig centenar de veïns hospitalencs que estiguin buscant feina o vulguin reinventar-se, podran formar-se en Big Data gràcies als dos itineraris gratuïts sobre aquesta especialitat (Visualization i Processing) de dos mesos de durada, impulsats per Fundació Telefónica i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, i que es celebraran a partir del 15 d’octubre de 2018 i 21 de gener de 2019, respectivament.

L'objectiu és que aquest itinerari formatiu serveixi de pont entre les empreses regionals i els ciutadans hospitalencs de més de 18 anys d’edat que hagin superat l’ESO i estiguin buscant feina o vulguin reinventar-se.

El director de Relacions Institucionals i Coordinació territorial de Fundació Telefónica, Joan Cruz, ha subratllat que "volem que aquests itineraris formatius siguin un nexe d’unió entre la demanda real de les empreses i el sistema educatiu". Cruz, a més, ha afegit que "a Fundació Telefónica oferim aquest suport per als que es formen en aquests dos cursos de Big Data puguin gaudir de l’oportunitat d’incorporar-se verdaderament a la societat, especialment en aquest moment en que l’Ajuntament s’acaba d’unir a la plataforma econòmica del Delta del Llobregat".

Experiències Big Data

Els inscrits adquiriran els coneixements i habilitats que els permetran incorporar les competències del món del Big Data, una de les especialitzacions tècniques més demandades i amb més futur en el mercat laboral actual.

El primer curs, Big Data Visualitzation, se celebrarà del 15 d’octubre al 14 de desembre de 2018; i el segon, Big Data Processing, del 21 de gener al 7 de març de 2019. Després, els alumnes rebran acompanyament per a la seva inserció laboral.

Ambdós itineraris formatius estan orientats a la representació de qualsevol tipus d’informació de forma visual i senzilla i la comprensió de grans volums de dades de forma clara i eficient i l’adquisició de les habilitats necessàries per a capturar i processar grans volums de dades i preprocessar-los per a la seva posterior anàlisi.

Més informació
L'Hospitalet i el Baix Llobregat guanyen un 10% d'empreses des del 2013
El Gamelab es queda a l'Hospitalet
L’Ajuntament de l’Hospitalet ajuda a crear 143 llocs de feina
Avui et destaquem
El més llegit