Houghton eleva la facturació un 10% fins a 43,5 milions d'euros

La química hundú amb seu a Barberà del Vallès assenta el creixement al mercat espanyol, marroquí i portuguès

Houghton Ibérica es dedica a produir fluïts per a ús industrial
Houghton Ibérica es dedica a produir fluïts per a ús industrial

L'empresa química Houghton Ibèrica, que fabrica productes per a la transformació de metalls, ha tancat l'any 2017 amb una facturació de 43,5 milions d'euros, un 10% més que l'exercici anterior.

La química amb seu a Barberà del Vallès ha assentat el seu creixement en la comercialització dels seus productes per al mercat espanyol i per al Marroc i Portugal. Precisament en aquest país l'empresa ha assolit els registres més alts. Entre els països als quals exporta més, hi ha França, Turquia, l'Índia, la Xina i Mèxic, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El 2017, Houghton Ibèrica, que pertany al grup hindú Hinduja, ha produït més de 23.500 tones de fluids químics per a la transformació de metalls, xifra que suposa un rècord des que va iniciar les seves activitats industrials el 1996.

L'empresa, amb unes instal·lacions que ocupen una superfície de 16.600 metres quadrats, està aplicant un pla estratègic que ha comportat el condicionament del magatzem d'expedició i l'ampliació dels tancs de producció i l'emmagatzematge dels productes.

Els fluids químics que produeix la companyia són utilitzats en la indústria de l'automoció, la laminació i l'aeronàutica.

El centre de producció de Houghton Ibèrica, que compta amb una plantilla de 70 treballadors, és el segon en volum de producció a Europa, després del d'Alemanya, mentre que la seu central del grup Hinduja es troba a Philadelphia

Més informació
Houghton inverteix 2 MEUR a la seu de Barberà del Vallès
Houghton eleva la facturació un 6% i entra al Japó
Houghton inverteix 3 milions d'euros en el centre de Barberà del Vallès
Avui et destaquem
Comentaris