HP recapta més de 65.000 euros per a projectes solidaris

Més de 300 voluntaris participen de la iniciativa a Sant Cugat i aconsegueixen a través de diverses activitats 32.500 euros

Jornada Solidaria HP Jornada Solidaria HP

Els treballadors del Centre Internacional d'HP a Sant Cugat del Vallès han celebrat aquest dissabte, 27 d'octubre, la 13a edició de la Jornada Solidària d'HP. Més de 300 voluntaris han participat de la iniciativa i han aconseguit recaptar a través de diverses activitats 32.500 euros. La companyia ha aportat la mateixa quantitat, així que el total de diners aconseguits han estat de 65.000 euros, que es destinaran a quatre projectes socials proposats pels mateixos treballadors.

Aquest any s'ajudarà a finançar la reconstrucció d'un complex escolar a Tegucigalpa (Hondures) per part de la Fundació ACOES, a la creació d'una aula d'informàtica en un centre social a Galícia amb la Fundació JuanSoñador, a promoure l'ús d'una nova tecnologia terapèutica per a l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), i a millorar l'accessibilitat en llars de persones amb paràlisi cerebral o discapacitat intel·lectual de l'entitat Prodis.

La Jornada Solidària d'HP és una iniciativa anual impulsada i organitzada pels treballadors del centre que funciona des de fa 13 anys, durant els quals s'ha recaptat més de mig milió d'euros. La cita d'aquest any ha portat per lema 'Per a ella, per a ell, per a nosaltres' i ha comptat amb una vintena d'activitats.

En els seus tretze anys, la iniciativa d'HP ha aconseguit recaptar 550.000 euros per col·laborar amb una cinquantena de projectes solidaris.

Més informació
HP obre les portes de la seva innovació
HP lloga un edifici al 22@
Avui et destaquem
El més llegit