La filial d'Ikea TaskRabbit aterra a Barcelona

La plataforma ofereix muntatge de mobles i ajuda amb les tasques de casa als residents de l’Àrea Metropolitana com a part de la seva expansió a Europa

La filial d'Ikea ofereix muntatge de mobles | Cedida La filial d'Ikea ofereix muntatge de mobles | Cedida

TaskRabbit, plataforma de gestió de tasques que connecta a la gent amb taskers de confiança per ajudar-los amb les feines de casa, llança el seu servei a Barcelona com a part del seu pla d’expansió europeu, segons informen en un comunicat. TaskRabbit ja està disponible a l’Àrea Metropolitana de Barcelona a través de l’aplicació mòbil i la plataforma online i està preparant la seva arribada a la resta de províncies catalanes en els propers mesos.

La plataforma també ofereix servei de muntatge de mobles a les tres botigues Ikea a Barcelona (Gran Via Hospitalet, Badalona i Sabadell) i a través de la web de la companyia sueca. Els usuaris tindran ara accés a un servei de muntatge de mobles fiable i d’alta qualitat que s’adapta a les seves necessitats i horaris, tan sols 24 hores després de la compra.

Amb l’objectiu d’ajudar als més de tres milions de residents de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a reduir el temps que dediquen a les tasques diàries, TaskRabbit s’estrena amb 26 categories de serveis: muntatge de mobles per a Ikea, reparacions menors de la casa, serveis de neteja, jardineria, trasllats, serveis de missatgeria i altres encàrrecs.

Barcelona, punt estratègic

TaskRabbit ha triat Barcelona com a punt estratègic d’entrada al país pel lideratge de la ciutat comtal com a hub d’innovació a escala internacional, i que destaca per un ecosistema tecnològic i d’emprenedoria molt dinàmic. 

“Durant més d’una dècada, TaskRabbit ha connectat centenars de milers de persones amb taskers de confiança per a ajudar-los en les feines del dia a dia. Estem encantats de llançar el servei en una ciutat tan dinàmica com Barcelona, ajudant els residents amb la seva llista inacabable de tasques a casa, a la vegada que generem noves oportunitats laborals per a l’economia local”, afirma Sarah Rose, presidenta de TaskRabbit.

L’arribada de TaskRabbit a Barcelona crearà noves oportunitats laborals al mercat local i permetrà als taskers fer créixer la seva facturació – ja sigui accedint a una major cartera de clients o muntant un negoci a temps complet-. TaskRabbit els ajuda, a més, a gestionar els tràmits dels seus serveis perquè puguin centrar-se en oferir un treball de qualitat.

Més informació
Speakap, el Whatsapp intern de McDonalds o Ikea
Ikea estudia llançar una plataforma digital amb productes també de rivals
Amazon desafia Ikea amb el llançament de dues marques pròpies de mobles
Avui et destaquem
El més llegit