Impact Hub obrirà un 'coworking' al 22@

La xarxa internacional d'impuls a l'emprenedoria obrirà un espai amb 170 llocs per treballar i sales per a esdeveniments

Imatge d'arxiu de treballadors en un 'megacoworking' d'Impact Hub | Cedida Imatge d'arxiu de treballadors en un 'megacoworking' d'Impact Hub | Cedida

Impact Hub obrirà el seu primer coworking a Barcelona. La xarxa internacional d'impuls a l'emprenedoria inaugurarà al març un nou centre, situat al 22@. Les instal·lacions podran acollir 170 treballadors -tant en despatxos com en zones obertes- i tindrà sales per a esdeveniments. En total, ocuparà 1.500 metres quadrats.   

Hi podran llogar el seu espai tant els emprenedors com les startups, empreses amb impacte social i organitzacions de diverses mides i sectors. A més, s'oferiran activitats de networking i formació per ajudar al desenvolupament d'idees de negoci. L'edifici es troba en el número 122 del carrer Pujades. 

L'experta en innovació social i economia d'impacte Irene Tarradellas dirigirà el coworking. "L'Impact Hub és un pas necessari per completar l'ecosistema de l'economia d'impacte a Barcelona, que té el major nombre d'autònoms i joves emprenedors del país", ha dit Tarradellas.

A través d'un comunicat, Impact Hub ha explicat que s'ha decidit pel 22@ per "posicionar-se dins del que s'ha convertit en un dels majors centres d'innovació nacional i europeu". Impact Hub va néixer a Londres l'any 2005 amb l'objectiu de crear un nou model de coworking, centrat en projectes de tranformació social i treball col·lectiu.

Ara, compta amb més de 100 espais en 55 països diferents, gestiona més de 83.000 metres quadrats, té 1.300 treballadors i cada any acull 11.000 esdeveniments i desenvolupa 200 projectes d'innovació i suport a l'emprenedoria. A l'Estat espanyol, també té presència a Madrid, Vigo, Sant Sebastià, Saragossa i Màlaga.

Més informació
Els centres catalans de 'coworking' se sumen a Pimec
El 'coworking' que ve
Spaces obrirà un 'coworking' a la Torre Mapfre
Avui et destaquem
El més llegit