Insvatech preveu incrementar la producció en un 100% amb el trasllat a Martorelles

La companyia planifica contractar una trentena de persones amb la mudança de les Franqueses del Vallès a Martorelles

La nova planta d'Insvatech a Martorelles | ACN La nova planta d'Insvatech a Martorelles | ACN

L'empresa dedicada a solucions integrals i d'innovació dels sectors farmacèutic, biotecnològic, químic i alimentari Insvatech preveu augmentar la producció en un 100% amb el trasllat a una nova fàbrica a Martorelles (Vallès Oriental).

La companyia ha inaugurat la nova planta de 3.500 metres quadrats que permetrà incrementar la fabricació d'equips i muntatges mecànics i que ha estat possible per una inversió de 350.000 euros, un increment de les vendes i una estimació de facturació per aquest 2024 de 12 milions d'euros. Insvatech també té previst contractar una trentena de persones amb aquesta mudança de les Franqueses del Vallès a Martorelles.

Les noves instal·lacions formen part de la nova estratègica de l'empresa, que sorgeix de la fusió d'Insvallès i Procal, ambdues amb tres dècades d'experiència al mercat. La firma en aquesta nova etapa, engegada fa dos anys, aposta per "la innovació, dissenyant nous equips i solucions tecnològiques, i la gestió integral de projectes", ha explicat el CEO d'Insvatech, Josep Sabaté.

La inauguració del nou espai ha comptat amb la presència, entre d'altres, del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el director d'Indústria de la Generalitat, Oriol Alcoba.

Avui et destaquem
El més llegit