Inversió milionària d'Embotits Sarquella a Cornellà de Terri

Embotits Sarquella ha invertit més de 2 milions d'euros en una nova nau a Cornellà de Terri

Inauguració de la nova nau de Gourmet Natural Foods a Cornellà de Terri | Cedida Inauguració de la nova nau de Gourmet Natural Foods a Cornellà de Terri | Cedida

L’empresa Gourmet Natural Foods, la línia de productes vegetals d’Embotits Sarquella, ha inaugurat una nova planta per a l’elaboració i distribució a Cornellà del Terri. Les noves instal·lacions, situades al polígon industrial de Pont-Xetmar, han suposat una inversió de 2,2 milions d’euros. La nova nau compta amb 500 metres quadrats que es destinaran a obrador per a productes vegetals i per a nous productes. També disposa de 1.200 metres quadrats que seran per a magatzem.

Gourmet Natural Foods, impulsada per Embotits Sarquella l’any 2018, es va crear per oferir al mercat una línia de productes 100% vegetals tant per a la gran distribució com per als sectors del vending i de l’hostaleria. “Les nostres instal·lacions actuals a Banyoles no ens permetien seguir creixent i per aquest motiu hem construït aquesta nova nau que, en una primera fase, ens ha de permetre créixer i exportar més”, ha explicat el conseller delegat d’Embotits Sarquella i de Gourmet Natural Foods, Rafel Sarquella, en un comunicat.

El conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, va participar en la inauguració de l'espai i va emfatitzar que Sarquella “és una empresa catalana familiar que porta molts anys treballant amb molta qualitat i que amplia ara les instal·lacions per produir la gamma de productes de qualitat, tant per al país com per exportar”. "És una molt bona notícia que les empreses catalanes creixin, inverteixin i que continuïn creixent i tenint confiança amb el país”, afegia.

Amb més d'una vuitantena anys d'història, Sarquella és una empresa familiar gestionada per la cinquena generació i que dona feina a més de 40 treballadors. El 2021 va facturar 13,5 milions d'euros, exportant a una vintena de països com Dinamarca, Romania, Polònia o el Líban.

Avui et destaquem
El més llegit