Inversió milionària de Moventia a Sabadell

Moventia ha estrenat un nou centre logístic a Sabadell

El centre logístic de Moventia a Sabadell | Moventia El centre logístic de Moventia a Sabadell | Moventia

La companyia catalana de mobilitat Moventia ha presentat el seu nou centre logístic de Sabadell. Es tracta d'un espai multiservei i multifuncional que constitueix una de les grans apostes de creixement de la companyia a Catalunya. L'empresa ha invertit 14 milions d'euros en l'espai, ubicat al polígon industrial de Sant Pau de Riu-sec de la capital vallesana. El centre ocupa més de 23.000 metres quadrats i acull 305 treballadors.

Miquel Martí, president de Moventia, ha definit en un comunicat el centre logístic de Moventia com un "espai que suposa una aposta de futur per a la companyia". Durant el discurs d'inauguració, el màxim responsable de l'empresa ha explicat que “el centre té un triple objectiu: millorar l'espai de treball dels seus professionals, disposar d'una operativa més àgil i, per conseqüència, oferir un servei més efectiu a tots els clients i usuaris de Moventis i Movento”.

"Representa una inversió amb visió de futur i amb la mirada posada en la qualitat i la sostenibilitat. La mobilitat és un sector crític que està transformant l'economia, les ciutats i la manera en la qual ens relacionem", ha emfatitzat durant l'acte el secretari de Mobilitat i Logística de la Generalitat, Isidre Gavín.

Planta d'autoconsum

El complex comptarà amb una estació fotovoltaica per autoconsum que arribarà fins al milió de watts de potència instal·lada. "Amb aquesta instal·lació l’empresa serà més autosuficient i reduirà la seva despesa energètica", destaca la companyia.

Des del nou complex de Sabadell, Moventia operarà tres serveis diferenciats: el transport urbà del Vallès amb 150 vehicles, el taller de manteniment de Vallès Automoció per autobusos i vehicles pesants i un concessionari oficial de Mercedes. 

Avui et destaquem
El més llegit