CA | ES
L'Ivace finança 154 projectes tecnològics a Alacant | iStock
L'Ivace finança 154 projectes tecnològics a Alacant | iStock

L'Ivace finança 154 projectes tecnològics a Alacant

L'institut dedicarà més de 2,4 milions d'euros a projectes d'ERP i de programes de gestió de clients, de solucions de logística interna i de gestió de magatzem

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha donat suport a la província d'Alacant un total de 154 projectes d'implantació de noves tecnologies de la informació, d'automatització i processos, un 37,6% més que en l'exercici anterior, segons ha informat en un comunicat. La majoria dels projectes finançats, amb una ajuda global de 2.457.067 euros, fan referència a iniciatives d'ERP i programes de gestió de clients, a solucions de logística interna i de gestió de magatzem, a solucions de control avançada de producció i de robots i visió artificial. Uns altres dels projectes que es desenvoluparan es refereixen a gestió documental, impressió 3D i ecommerce.

Més info: Tecnologia, competència i talent

A través de la convocatòria de 2018 de Digitalitza, l'Institut ofereix ajudes de fins a un 30% dels costos subvencionables per a les mitjanes empreses i fins a un 40% per a les petites, arribant a finançar projectes de fins a 100.000 euros.

"Enguany com a novetat –ha assenyalat la directora general de l'Ivace, Júlia Company– podem arribar a finançar fins a dos projectes de tecnificació 4.0 per empresa i el termini d'execució s'ha ampliat fins als dos anys".

El pressupost global destinat per l'Ivace per a donar resposta a les necessitats del teixit empresarial en matèria d'automatització de processos ascendeix a 9,4 milions d'euros, tres milions més que el pressupostat en origen.

"Aquest increment –ha assenyalat– ha vingut motivat principalment per l'alta demanda de les empreses". La convocatòria de 2019 està previst que es publiqui a final d'any.

Més informació
Barcelona, cinquena ciutat europea amb més inversió estrangera en tecnologia
Les dues cares de la tecnologia
El sector tecnològic creix cinc vegades més que l'economia europea
Avui et destaquem
El més llegit