La jornada d'emprenedoria de Lleida atreu més de 400 joves

Els assistents coneixen de primera mà l'experiència d'emprenedors ja consolidats

Els joves han treballat la creativitat, la comunicació i la innovació | Cedida Els joves han treballat la creativitat, la comunicació i la innovació | Cedida

La Jornada per a l'Emprenedoria i el Creixement Empresarial Endavant, batejada com a Emprèn amb talent i organitzada per GlobaLleida, ha acollit més de 400 joves a les instal·lacions de la Universitat de Lleida, segons han informat en un comunicat.

L'objectiu de l'esdeveniment és fer calar als assistents la idea que l'emprenedoria és una sortida professional, motiu pel qual els motiva a desenvolupar competències emprenedores. A més, per fer-los veure que això és una realitat, els joves han pogut escoltar de primera mà experiències d’emprenedors i emprenedores ja consolidats.

Més info: Mirar-se: la clau per millorar l’autoestima

La jornada ha donat el tret de sortida amb la conferència de la consultora en imatge i comunicació i professora de OT en les edicions 2017 i 2018, Andrea Vilallonga, que ha impartit la Ponència Mira’t. Millora la teva imatge, renova l’actitud, treballa l’expressió. Una història de motivació, lideratge i superació personal que aborda la necessitat d’emprendre i de fer de la passió el nostre mitjà de vida.

L'ha seguit el cas d’èxit d'Albert Riba, empresari, formador, conferenciant i assessor d’empreses, que fent un recorregut per la seva trajectòria personal i professional, ha parlat dels cicles vitals en les persones emprenedores i els aprenentatges i conclusions que ell ha fet.

Més info: Albert Riba: "Ara hi ha gairebé més incubadores que emprenedors"

Per acabar la Companyia d’improvisació teatral, Improvivencia, en clau d’humor i amb la participació del públic ens han explicat històries improvisades al voltant de la temàtica de l’emprenedoria, els usos pràctics de la improvisació per parlar en públic i treballar en equip.

Així doncs, a banda de conèixer experiències d'emprenedors de renom de primera mà, els joves també han pogut gaudir d'un taller d'improvisació, treballar diferents habilitats emprenedores com la creativitat, la comunicació i la innovació, entre d'altres, totes clau en el món empresarial.

Més informació
Com haurien de vestir els empresaris?
Avui et destaquem
El més llegit