La Cecot premia el president de la Fundació Uriach 1838

Joan Uriach rep el guardó d'enguany per la seva trajectòria professional

El president de la Fundació Uriach 1838, Joan Uriach, ha estat distingit amb el Reconeixement Cecot 2016 per la seva trajectòria professional, segons ha informat la patronal catalana aquest divendres en un comunicat.

Uriach, llicenciat en Farmàcia, rebrà el reconeixement en el marc de la 22a edició de la Nit Empresarial, que es farà el 20 d'octubre.

El guardonat procedeix d'una família de tradició farmacèutica i pertany a la quarta generació de la companyia Grup Uriach, actualment és el president de la corporació J. Uriach, amb seu a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona), i de la Fundació Uriach 1878, que va fundar per patrocinar estudis històrics de medicina i farmàcia.

El jurat del premi, que presideix el dirigent de l'organisme egarenc, Antoni Abad, està format per gairebé una vintena de personalitats de diferents àmbits i es va reunir aquest dijous.

El jurat ha reconegut 13 premiats més de diferents categories: IMC Toys de Terrassa a l'empresa més internacional, la Casa Ametller al comerç més dinàmic, Mat Global Solutions de Terrassa al reconeixement a la innovació en la subcategoria de petita empresa i en la de mitjana i gran a Skeyndor de Terrassa, Bas Alimentària de la Vall d'en Bas (Girona) a la millor iniciativa empresarial i Parkimeter Techonologies i Mozzakimozza -totes dues de Barcelona- al valor d'emprendre.

Així com, Fundació Ecom de Barcelona a l'entitat integradora, Campos Estela de Rubí se li ha concedit el segon reconeixement CaixaBank a la pime responsable, el Grup Peralada de Peralada (Girona) el Premi Prevint, Barcelona Oberta a l'associació empresarial -reconeixement fora de concurs- i a l'Ajuntament d'Igualada per les millors pràctiques d'administració pública per impulsar Igualada Leather Clúster Barcelona amb el Gremi d'Adobadors d'Igualada -categoria fora de concurs-.
Avui et destaquem
El més llegit