La FEGP celebra la Nit de l’Empresa

Uns 700 empresaris i directius acudiran a la gala on es lliuraran els premis de la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Finca Mas Solers, on es celebrarà la gala La Finca Mas Solers, on es celebrarà la gala

La nova Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) celebra la Nit de l'Empresa el dijous 22 de juny, a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. Es tracta d’un esdeveniment en el qual coincidiran uns 700 empresaris i directius, així com nombrosos representants polítics i institucionals, entre ells, Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.

La Nit de l'Empresa posarà de llarg la nova patronal que sorgeix de la unió de l'ADEPG i la UEP. En el decurs de la gala es revelarà la nova identitat corporativa, realització d'ADN Studio. Seran els fins ara presidents de l'ADEPG i la UEP, Martí Sistané i Santi Carda, els que encetaran el programa i anunciaran la consolidació del procés d'integració de les dues entitats.

Una de les novetats de La Nit serà el lliurament dels Premis FEGP, atès que els jurats de la UEP i l'ADEPG confluiran en un únic palmarès, que s'estrenarà enguany amb els guardonats de les 12 categories a concurs. A més, el Gran Premi FEGP distingirà l'Empresa de l'Any, que prendrà el relleu del Vilanova Park (2015) i Cafès Novell (2016).

A més, durant la gala un total d'onze empreses rebran l'homenatge pel seu 25è, 50è o 75è aniversari, de la mà del president de la Generalitat, de l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i dels dos representants de la FEGP. També es donaran a conèixer els guanyadors del premi Estela Dona Emprenedora, per veredicte de Dones d'Empresa, i el premi de Joves d'Empresa al Jove Emprenedor.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprés de Sitges i els cellers de La Carretera del Vi, així com Vallformosa i Mercè Pastissers.

Més informació
L'ADEPG i la UEP es fusionen
Es constitueix la nova Federació Empresarial del Gran Penedès
La 25a Nit de l'ADEPG premia 10 empreses del Penedès Garraf
Avui et destaquem
El més llegit