La indústria 4.0 debat sobre el seu futur a Sant Quirze

La localitat vallesana celebra el Simposium Indústria 4.0. De la teoria a la realitat adreçat a empreses industrials

Empreses industrials com Tecnalia, Grupo Urbaser, ABB España i Novartis participen aquest dijous en el Simposium Indústria 4.0. De la teoria a la realitat, celebrat a Sant Quirze del Vallès amb l'assistència d'unes 200 empreses. Durant el matí, Marc Segura, director de la divisió Discrete Automation and Motion i director de la Unitat de Robòtica d'ABB España, ha donat una visió global sobre la indústria 4.0 i a continuació diversos experts del sector han participat en la taula rodona De la Teoria a la realitat.

Entre els ponents, Iván Portas, responsable d'Iniciatives Estratègiques de la divisió Indústria de TECNALIA; Joaquín Pérez, director general de Tircantabria, planta de tractament de residus del Grupo Urbaser i Magí Galindo, coordinador de Recerca del Centre Tecnològic LEITAT, expert internacional en fabricació additiva i Manufacturing Printing. La jornada es pot seguir per Twitter amb l'etiqueta #SimposiumI40.

International Virtual Fair
La implicació d'aquestes localitats del Vallès per la Indústria 4.0 és evident, ja que els ajuntaments de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès posen en marxa l'1 de novembre la International Virtual Fair, la primera fira virtual d'innovació Indústria 4.0. L'esdeveniment, que es durà a terme a partir d'una plataforma tecnològica exclusiva i creada per l'ocasió, permetrà que totes les empreses participants interactuïn entre elles. La fira estarà en marxa fins al 30 del mateix mes.

La fira, que està centrada en el nou model d'indústria -també coneguda com a indústria intel·ligent- és la primera que es fa a Catalunya amb aquest perfil virtual i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Permetrà que els participants, en un espai digital, disposin d'un estand personalitzat amb vídeos, informació comercial de la seva companyia, 10 comptes de xat on poder interactuar amb la resta d'empreses participants per a cadascun dels seus representants i amb accés exclusiu a tots els contactes que es recullin durant l'esdeveniment.
Avui et destaquem
El més llegit