La multinacional alemanya Continental inaugura nova planta a Rubí

La companyia, present al Vallès des de 1987, té 317 seus repartides en 50 països i suma més de 200.000 treballadors

La multinacional alemanya Continental acaba d'inaugurar un nou edifici al polígon industrial Cova Solera de Rubí. La nova instal·lació representa l'expansió del seu negoci dedicat a la producció de peces plàstiques, estètiques i funcionals i s'hi suma a les dues plantes dedicades a la fabricació i muntatge de quadres d'instruments i pantalles multi funcions que la firma ja tenia al municipi.

D'aquesta manera, Continental continua creixent en aquesta àrea de negoci, que va iniciar el 2010 amb la implantació de la seva segona nau de producció a Rubí, també al PAE Cova Solera. La companyia és present a la ciutat des del 1987, quan es va inaugurar la planta dedicada a la fabricació de components electrònics.

L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, acompanyada del regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, han assistit aquest dimarts a l'acte d'obertura de les noves instal·lacions. Martínez ha explicat que el procés d'industrialització succeït a la ciutat ha tingut com a resultat que avui dia Rubí sigui la segona concentració industrial de Catalunya. En aquest sentit, Martínez ha incidit en el fet que la innovació representa, en moments de crisi econòmica, un factor clau per rellançar l'activitat i per generar ocupació de qualitat i sostenible. Les noves instal·lacions de Continental, ha dit l'alcaldessa, "representen innovació, el fet de voler ser més competitius i treballar per ser-ho cada dia".

Per la seva banda, el gerent de Continental Rubí, Cyril Hogard, ha recordat que la companyia és present a la ciutat des de fa 30 anys i que durant tot aquest temps ha obtingut la col·laboració del consistori, motiu pel qual s'han consolidat al municipi. "La ciutat ens ha prestat, des de sempre, tot el suport necessari: d'infraestructures, d'internet. Gaudir d'aquest suport és molt important per un grup com Continental, que té moltes empreses al món, perquè al final això és el que pot marcar la diferència entre totes aquelles ciutats que poden oferir serveis", ha assegurat.

4.000 m2 de noves instal·lacions
El nou edifici de Continental, ubicat al polígon industrial Cova Solera, ocupa una superfície total de 3.985 m2, distribuïts en una planta de producció de 800 m2, un magatzem de 1.738 m2 i l'àrea d'oficines, de 1.447 m2. Amb aquestes noves instal·lacions, Continental vol donar resposta a la necessitat d'espai per gestionar els nous projectes assignats a l'empresa.

En l'àmbit internacional, la multinacional alemanya té 317 seus repartides en 50 països i, a tot el món, suma més de 200.000 treballadors.

Continental, a l'Smart PAE
Recentment, la multinacional alemanya ha entrat a formar part del projecte Smart PAE. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Rubí en el marc del projecte estratègic Rubí Brilla que té l'objectiu, entre d'altres, de facilitar l'accés de les empreses de la ciutat a serveis de telecomunicacions d'alta velocitat.
Avui et destaquem
El més llegit