La segona edició del Singulars M45 ajuda 36 persones a trobar feina

El programa ajuda les persones desocupades a reinserir-se al mercat laboral

Participants al programa | Cedida Participants al programa | Cedida

Finalitza el programa Singulars M45 de la Riera de Caldes, un Dispositiu d’inserció laboral adreçat a persones aturades majors de 45 anys de Santa Perpètua de Mogoda. En l'edició que ha acabat recentment, hi han participat 36 persones, mentre que l'any anterior ho van fer 39, justament quan es va posar en marxa la proposta.

Al programa hi han participat un 70% d'homes i un 30% de dones amb una edat mitjana de 52 anys. També hi han format part veïns de Polinyà i Palau-solità i Plegamans. El perfil professional dels participants és un/a aturat/da de llarga durada, amb trajectòria laboral poc estable i/o precària, que té necessitat de reorientació professional, amb baixa qualificació professional i dificultats econòmiques.

Les accions han estat en funció de les seves necessitats de cada persona i les seva disponibilitat. L’itinerari complet ha permès realitzar formació en competències transversals, ofimàtica, introducció a la fabricació digital, formació en manteniment industrial, pràctiques en empresa i cerca de feina.

S'ha comptat amb una inserció d'entre el 70% i el 100%, la més alta s'ha donat en la branca de manteniment industrial. Els contractes han estat tan fixes com temporals, amb una jornada, en la seva majoria, a temps complet.

Més informació
La Riera de Caldes aplega més de 48.800 treballadors
Els joves, el motor de la indústria de la Riera de Caldes
Avui et destaquem
El més llegit