Leroy Merlin obre al centre de Barcelona

La nova botiga crea 111 llocs de feina i compta amb una superfície de 2.500 metres quadrats repartits en cinc plantes

La nova botiga de Leroy Merlin s'ubicarà al carrer Fontanella La nova botiga de Leroy Merlin s'ubicarà al carrer Fontanella

Leroy Merlin obre una nova botiga al centre de Barcelona, que crearà 111 llocs de feina. La companyia ha invertit sis milions d'euros i aquest serà el segon establiment que inaugurarà al centre d'una ciutat espanyola, després d'haver obert una fa pocs mesos al centre de Madrid.

Més info: Leroy Merlin aterra al centre de Barcelona

El nou centre té una superfície de 2.500 metres quadrats repartits en cinc plantes, on es podran trobar 10.000 referències i 160.000 sota comanda, totes dividides en les 13 seccions que té l'empresa.

A més, Leroy Merlin Urban Barcelona serà un punt de recollida de productes adquirits a la botiga online i, de fet, els clients podran demanar les seves comandes en el propi establiment. El director general de l'empresa a Espanya, Ignacio Sánchez, ha subratllat que la companyia "aposta per Catalunya", on han invertit més de 80 milions d'euros en els últims cinc anys i on tenen nou botigues amb més de 1.350 col·laboradors.

La nova botiga està situada al centre de Barcelona, al carrer Fontanella, al costat de la Plaça Catalunya. Leroy Merlin ja compta amb més de 330 proveïdors locals a Catalunya amb un volum de compres valorat en 250 milions d'euros en el tancament del 2017.

Més informació
El bricolatge de Leroy Merlin arribarà a Girona el 2018
Leroy Merlin obrirà el 2018 la primera botiga a Lleida
Avui et destaquem
El més llegit