Leroy Merlin obre botiga a Girona: 31 milions d'euros d'inversió i 200 llocs de feina

L'establiment de la multinacional francesa, situat a la zona de l'Avellaneda, té més d'11.500 metres quadrats de superfície comercial

El director general de Leroy Merlin, Ignacio Sánchez; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director de la companyia a Girona, José Felipe Gómez, durant la inauguració de la nova botiga El director general de Leroy Merlin, Ignacio Sánchez; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director de la companyia a Girona, José Felipe Gómez, durant la inauguració de la nova botiga

El gegant del bricolatge Leroy Merlin ha inaugurat la seva primera botiga a Girona, que ha suposat una inversió de 31 milions d'euros i ha permès creat més de 200 nous llocs de treball (sumant tant els directes com els indirectes). L'establiment, situat a la zona de l'Avellaneda, compta amb més d'11.500 metres quadrats de superfície comercial. Ofereix fins a 29.000 referències en estoc i 330.000 més sota comanda. La botiga se suma als vint punts de venda que la companyia ja té a Catalunya (tres dels quals, a comarques gironines). El director de Leroy Merlin a Girona, José Felipe Gómez, ha subratllat que l'establiment té "una clara vocació de servei" al comprador, amb l'objectiu de "fidelitzar-lo a través de l'ús i l'experiència amb els nostres productes".

La botiga que Leroy Merlin obre a Girona ha suposat una inversió de 31 milions d'euros i compta amb més d'11.500 metres quadrats de superfície

La botiga, que arriba amb un any d'endarreriment, compta amb 29.000 referències en estoc i n'ofereix més de 330.000 sota comanda. Segons destaca Leroy Merlin en un comunicat, l'establiment és "un model de gestió eficient dels recursos i respecte per al medi ambient". Compta amb plaques solars (amb una potència instal·lada de 55,6 kWp), tot el seu sistema d'il·luminació és amb tecnologia LED (la qual cosa suposarà un estalvi energètic del 56%) i posa catorze carregadors per a cotxes elèctrics a disposició dels clients.

Amb l'obertura d'aquesta nova botiga a Girona, Leroy Merlin crea més de 200 llocs de treball (dels quals 154 són directes i 60 més, indirectes). La companyia destaca que, precisament, confia en empreses locals a l'hora de contractar "els serveis de neteja, instal·lació i seguretat, entre d'altres".

El seu horari serà de dos quarts de deu del matí a les deu de la nit (de dilluns a dissabte, i també els diumenges i festius d'obertura). L'establiment a l'Avellaneda de Girona se suma als vint punts de venda que el gegant del bricolatge ja té repartits arreu de Catalunya (tres dels quals, a les comarques gironines).

Bricolatge i decoració

Amb la botiga de Girona, Leroy Merlin compta ja amb 135 punts de venda repartits arreu del territori estatal. La companyia, centrada en el condicionament de la llar, ofereix productes de bricolatge, construcció, decoració i jardineria. Arreu de l'Estat compta amb més de 13.500 col·laboradors (1.460 dels quals, a Catalunya). L'any passat, Leroy Merlin Espanya va facturar 2.182 milions d'euros.

Més informació
Leroy Merlin busca 110 treballadors a tot Catalunya
Leroy Merlin obre al centre de Barcelona
El bricolatge de Leroy Merlin arribarà a Girona el 2018
Avui et destaquem
El més llegit