Lidl inverteix 7,5 milions en la reconstrucció del Mercat Municipal de Can Vidalet

El remodelat espai comptarà amb un supermercat de Lidl i una trentena de parades de mercat

Inauguració del nou Lidl a Esplugues |Cedida Inauguració del nou Lidl a Esplugues |Cedida

Lidl Supermercats ha presentat la seva nova botiga situada en el Mercat Municipal de Can Vidalet a Esplugues de Llobregat. La companyia, que ha recuperat un espai històric del municipi, ha realitzat una inversió de més de 7,5 milions d'euros en la reconstrucció integral de l'edifici, la posada en marxa del nou establiment i l'habilitació dels espais que ocuparan els paradistes.

L'edifici compta amb 4 plantes, que es destinaran a la botiga de Lidl, una trentena de parades tradicionals (que obriran al setembre), la planta logística de càrrega i descàrrega i l’aparcament.  Amb l'objectiu de mantenir el caràcter emblemàtic de l’espai, en la reconstrucció del mercat, Lidl ha respectat els seus elements més tradicionals i icònics, com és l'antiga volta característica de l'edifici.

Segons Lidl, la coexistència d'un supermercat amb les parades tradicionals dinamitzarà l'activitat de l'edifici, que va obrir les portes a finals de 1972. El centre pretén convertir-se en un potent motor econòmic per a Esplugues de Llobregat, afavorint la revitalització de la zona.

Lidl a Catalunya

Amb la nova botiga, Lidl reforça la seva presència a Catalunya, on està present des de 1994 i compta amb una xarxa de més de 115 punts de venda i una plantilla de més de 3.500 persones. Amb la seva activitat genera més de 20.800 llocs de treball entre directes, indirectes i induïts i un impacte en el PIB de més de 1.000 milions d'euros anuals.

Avui et destaquem
El més llegit