Lleida.net amplia mercat a la Xina

L'empresa signa acords amb Xina Mobile i Xina Telecom per accedir a 1.000 milions de clients del país asiàtic

Sisco Sapena és el CEO de Lleida.net Sisco Sapena és el CEO de Lleida.net

Lleida.net ha signat amb Xina Mobile i Xina Telecom dos acords d'interconnexió que li donaran accés a 1.000 milions de clients xinesos, segons ha informat l'empresa de serveis tecnològics lleidatana.

Mitjançant aquests acords, els usuaris i els clients de Lleida.net tindran accés directe als usuaris de Xina Mobile i Xina Telecom, i al seu torn, els usuaris d'ambdues operadores asiàtiques podran beneficiar-se de la xarxa d'interconnexió i trànsit oferta per Lleida.net.

Aquesta col·laboració permetrà reforçar la xarxa de Lleida.net a Àsia, donant així connectivitat a totes les que estan directament interconnectades amb ells. Addicionalment, ambdues operadores xineses també utilitzaran Lleida.net per a l'enviament dels seus clients en diferents països, inclòs l'Estat espanyol.

"Amb aquesta signatura afegim més d'1.000 milions de subscriptors a la nostra xarxa d'interconnexió directa i trànsit a tercers i reforcem així la nostra xarxa a Àsia. És una gran fita per a nosaltres i representarà en el futur immediat beneficis als nostres clients i accionistes", ha subratllat el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.

Des de 2017, Lleida.net compta amb tres patents en serveis tecnològics de certificació atorgades per les autoritats xineses. En concret, compte a Xina amb la patent del mail certificat, del SMS certificat i la recepció certificada de correu electrònic.

Més informació
Lleida.net compra una startup especialitzada en detecció de fraus
Lleida.net eleva la facturació un 25%
Lleida.net cotitza a la borsa europea
Avui et destaquem
El més llegit