Llet Nostra estrena botiga en línia a Girona

Segons apunta el president de l'empresa, Jordi Riembau, aquesta classe de botiga permet als ramaders "estar més a prop dels consumidors"

Dins la botiga 'online', els consumidors podran accedir, entre d'altres productes, als tres tipus de llet que elabora Llet Nostra: sencera, semidesnatada i desnatada | iStock Dins la botiga 'online', els consumidors podran accedir, entre d'altres productes, als tres tipus de llet que elabora Llet Nostra: sencera, semidesnatada i desnatada | iStock

Llet Nostra ha inaugurat el servei de repartiment a domicili de la seva botiga online a les comarques de Girona. Fins ara, aquest servei, que va entrar en funcionament el juny passat arran de la pandèmia, es trobava disponible a unes quantes poblacions de la demarcació de Barcelona. Segons ha apuntat en un comunicat el president de Llet Nostra, Jordi Riembau, aquesta botiga permet als ramaders "estar més a prop dels consumidors" i afavoreix els consumidors "més fidels". A part, també ha anunciat que en les pròximes setmanes tenen previst posar en marxa la botiga en línia al Camp de Tarragona.

Dins la botiga online, els consumidors podran accedir als tres tipus de llet que elabora Llet Nostra: sencera, semidesnatada i desnatada; als iogurts naturals, desnatats i de maduixa; als iogurts ecològics de vaca i cabra; i a les postres, com podrien ser els flams de cafè, de mató o d'ou, a banda de la crema catalana. 

Les comandes que es fan a través de la botiga en línia es reparteixen en un termini d'entre 24 i 72 hores de manera gratuïta per a compres superiors a 22 euros.

Més informació
La llet que mamen els catalans
Llet Nostra col·labora amb el sector agrari per llançar un nou producte
Avui et destaquem
El més llegit