Els lloguer baixa durant el maig al centre de Barcelona

Als barris de l'Eixample i Sant Martí els preus cauen i a Ciutat Vella i Gràcia s'estanquen

Un pis de lloguer a Barcelona Un pis de lloguer a Barcelona

Els preus del lloguer a Barcelona han baixat als districtes del centre de la ciutat durant el maig respecte al mes anterior, com a l'Eixample, on s'han reduït un 1,9% i a Sant Martí, on han caigut un 4%, mentre que es mantenen a Ciutat Vella i a Gràcia.

Per contra, els districtes de Barcelona on més han pujat els lloguers el maig han estat Nou Barris (+8,7%) i Sants-Montjuïc (+7,7%), mentre que ho han fet en menor mesura Sarrià-Sant Gervasi (+3,3%) i a Sant Andreu (+2,6%), Horta-Guinardó (+1,1%) i a Les Corts (+0,9%), segons dades d'Habitaclia, que indica que els preus han pujat un 0,2% interanual en el conjunt de la ciutat.

En altres grans ciutats catalanes els preus han seguit escalant, com a L'Hospitalet de Llobregat (6,2%), Badalona (+0,6%), Santa Coloma de Gramenet (+2%), Sant Cugat del Vallès (+2,7%), Mataró (+8,8%), Sabadell (+14,4%) i Terrassa (+8,4%), mentre que han caigut un 8,6% a Castelldefels.

Respecte a les capitals de la resta de províncies catalanes, els preus han repuntat a totes i especialment a Girona, amb un creixement del 10,3%, seguida de Lleida (+5,9%) i Tarragona (+5,4%).

Habitaclia ofereix més de 410.000 anuncis immobiliaris de Catalunya, les Illes Balears, la Comunitat Valenciana, Múrcia, Andorra i Madrid procedents de més de 5.000 agències i promotores, i durant el maig ha superat les 14 milions de visites.

Més informació
El Govern vol contractes de lloguer de "com a mínim" cinc anys
Qui és el culpable de la bombolla del lloguer a Barcelona?
El Govern espanyol analitza mesures per evitar una 'bombolla' del lloguer
Avui et destaquem
El més llegit