La Maquinista tindrà la primera botiga d'Abercrombie & Fitch de Catalunya

La marca contractarà 50 persones per treballar a l'establiment del centre comercial, que obrirà a principis d'any

L'exterior del centre comercial La Maquinista, on obrirà la primera botiga d'Abercrombie & Fitch L'exterior del centre comercial La Maquinista, on obrirà la primera botiga d'Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch obrirà a principis del 2021 la seva primera botiga a Catalunya. Estarà situada al centre comercial La Maquinista de Barcelona i suposarà la contractació d'una cinquantena de persones. Serà el primer establiment de la marca dels EUA a l'Estat espanyol que es troba a un centre comercial. 

La botiga tindrà un concepte obert i facilitarà l'omnicanalitat als clients. També estarà disponible el servei de compra online i recollida a la botiga. Els emprovadors estaran equipats amb un sistema pel qual el client podrà canviar la il·luminació per personalitzar l'experiència de compra. 

Aquesta inauguració forma part de l'estratègia de la immobiliària propietària Unibail-Rodamco-Westfield per renovar La Maquinista. El projecte de remodelació va començar fa un any i es preveu que acabi a principis del 2021, coincidint amb el vintè aniversari del centre comercial.

"L'arribada d'una marca com Abercrombie & Fitch suposa per a nosaltres un aval al nostre concepte d'espai comercial orientat a oferir experiències úniques als clients", assegura a través d'un comunicat la directora d'operacions d'URW, Laetitia Ferracci. Es posicionen com un "aliat estratègic dels grans retailers ara, més que mai, quan el sector viu un moment de profunda transformació".   

Més informació
La Maquinista, Glòries i Splau estrenen la "nova normalitat"
Barcelona rebutja l'ampliació de La Maquinista
Avui et destaquem
El més llegit