McDonald's pica a la porta dels barcelonins

L'empresa de menjar ràpid i Just Eat signen un acord per repartir a domicili a la capital catalana

Un repartidor de Just Eat, que començarà a repartir menjar de McDonald's | Cedida Un repartidor de Just Eat, que començarà a repartir menjar de McDonald's | Cedida

McDonald's començarà el seu servei de menjar a domicili -McDelivery- a Barcelona. Serà de la mà de Just Eat, amb qui ha signat un acord de col·laboració ja existent a diverses ciutats de l'Estat espanyol. 

Per una banda, l'acord servirà a McDonald's per introduir el servei a noves ciutats, mentre que l'aliança permetrà a Just Eat augmentar la llista de restaurants que operen l'entrega a domicili amb aquesta empresa de delivery especialitzada en menjar. En total, la plataforma compta amb uns 13.000 establiments a tot el país.  

De fet, segons un estudi realitzat per Just Eat, les hamburgueses són una de les opcions preferides pels usuaris que demanen menjar a domicili. La cuina americana és el quart tipus que més demanen els espanyols, mentre que les patates fregides, les hamburgueses i les anelles de ceba són els plats més populars. 

Més info: La guerra de les hamburgueses

A través d'un comunicat, les dues empreses han recordat que la situació d'excepcionalitat causada per la covid-19 obliguen a extremar les mesures d'higiene en el repartiment a domicili. Diverses mesures s'apliquen tant al manipulat de menjar en el restaurant, la recollida de la comanda, l'entrega i el pagament. 

Més informació
Speakap, el Whatsapp intern de McDonalds o Ikea
McDonald's: dos germans i una traïció
Avui et destaquem
El més llegit