Med Playa invertirà 6,7 milions d'euros a reformar els hotels de Salou i Tossa de Mar

La cadena gironina també ha incorporat a la seva xarxa d'establiments l'Agir de Benidorm

Imatge virtual del projecte de reforma de l'hotel de Tossa de Mar | ACN Imatge virtual del projecte de reforma de l'hotel de Tossa de Mar | ACN

La cadena gironina Med Playa invertirà 6,7 milions d'euros en la reforma i millora dels hotels Calipso de Salou i l'Aparthotel Sant Eloi, de Tossa de Mar (Selva). A partir del gener, la companyia també endegarà obres als hotels Riudor i Río Park de Benidorm. A més, incorpora a la seva xarxa d'establiments l'Hotel Agir de Benidorm, en règim de lloguer. En canvi, cessa l'activitat a l'Hotel Villasol que tenia a Màlaga perquè el propietari n'ha assumit la direcció un cop acabat el contracte.

Al Principat es tracta del Calypso de Salou i l'Aparthotel Sant Eloi, a Tossa de Mar. En concret, a l'aparthotel hi destinarà 1.356.960,04 euros que serviran per reformar 38 habitacions, la zona de piscines, jocs i esbarjo i també a un projecte per crear un espai d'oci aquàtic amb zones lúdiques. L'objectiu és afavorir el turisme familiar de l'establiment, que combina apartaments, estudis i habitacions dobles. Pel què fa a l'hotel Calypso, la inversió serà de 5.322.650,28 euros i es destinaran a reformar 27 habitacions per modernitzar-les. També es faran millores a les zones comunes.

Al gener, la companyia també iniciarà reformes parcials als hotels Riudor i Río Park de Benidorm. A més, incorpora a la seva xarxa d'establiments l'Hotel Agir, de quatre estrelles i també ubicat a Benidorm. En canvi, deixa l'Hotel Villasol, de Benalmádena a Màlaga. El contracte ha finalitzat i el propietari ha decidit assumir-ne la gestió.

Amb 50 anys d'història

La cadena hotelera es va fundar l'any 1967 a la Costa Brava tot i que la seva expansió es va iniciar a Benidorm i va continuar per la Costa del Sol, Salou i el Maresme, amb la compra de diversos hotels ja construïts. Un d'ells és l'històric Hotel Pez Espada de Torremolinos, a Màlaga. El grup va tenir l'any 2016 una facturació de més de 83 milions d'euros i compta amb una plantilla de 1.450 treballadors. Aquest any, a més, celebra el seu 50è aniversari. 

Els establiments de Med Playa estan situats a la Costa Brava (Hotel Monterrey, Aparthotel Sant Eloi i Aparthotel Esmeraldas), Maresme (Hotel Santa Mónica), Costa Daurada (Hotel Calypso i Hotel Pirámide Oasis), Costa Blanca (Hotel Agir, Hotel Regente, Hotel Riudor, Hotel Río Park i Hotel Flamingo Oasis), Costa del Sol (Hotel Bali, Hotel Pez Espada, Hotel Riviera i Hotel Balmoral) i costa del Mar Negre de Bulgària (Hotel Bella Vista).

Més informació
Augmenten les pernoctacions als hotels barcelonins
El pont de la Puríssima desborda els hotels de muntanya
ARC Homes preveu entrar en beneficis el 2019
Avui et destaquem
El més llegit