Mercadona reparteix 689.000 quilos d'aliments a Tarragona

La cadena de supermercats dona un 31% de productes de primera necessitat més que el 2019 a les entitats socials tarragonines

En total, Mercadona ha donat uns 3 milions de quilos d'aliments a entitats de tota Catalunya | iStock En total, Mercadona ha donat uns 3 milions de quilos d'aliments a entitats de tota Catalunya | iStock

Mercadona ha donat 689.000 quilos d'aliments a entitats socials de Tarragona durant el 2020. A conseqüència de la pandèmia, la cadena de supermercats ha entregat un 31% més d'aliments que el 2019, quan en va lliurar al voltant de 475.080 quilos. 

Les donacions s’han dut a terme a 27 entitats socials i organitzacions benèfiques de les comarques tarragonines, com ara el Banc dels Aliments, Cáritas i la Creu Roja, entre d’altres. En total, a Catalunya, la companyia ha lliurat més de tres milions de quilos de productes de primera necessitat a 156 entitats socials d’arreu del territori durant el 2020, fet que representa doblar la xifra respecte el 2019, any en què en va lliurar 1.478.000 quilos, segons ha explicat la mateixa companyia en un comunicat.

Més info: Més de 17.000 tones a entitats socials, la solidaritat de Mercadona

A més a més, Mercadona ha anat ampliant el nombre de supermercats que fan donacions de productes no aptes per a la venda, però si per al consum i, des del passat mes de setembre, hi participen les 250 botigues que la cadena té a Catalunya, 34 de les quals a les comarques de Tarragona.

Donació al Banc d'Aliments

En aquest sentit, la companyia ha fet efectiva una nova donació de 13.500 litres de llet sencera Hacendado al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Durant l’acte d’entrega, el president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha explicat que "la cadena de supermercats fa anys que mostra la seva generositat i col·laborant amb les persones amb més dificultats, a través dels bancs d'aliments".

D'altra banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, ha agraït “la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona” i ha assenyalat que “les donacions efectuades durant el 2020, en uns moments molt difícils per a moltes famílies, obeeixen a la voluntat de complir les nostres obligacions com a part integrant de la societat".

Més informació
Mercadona duplica les donacions a entitats socials catalanes el 2020
Mercadona elimina les bosses de plàstic d'un sol ús
Avui et destaquem
El més llegit