Mercolleida aposta per créixer més a escala internacional

La llotja preveu un pressupost per al 2020 de 896.800 euros, un 1,3% superior a l'anterior, i espera tancar amb superàvit

El nou president de Mercolleida, Paco Cerdà, amb altres representants del consell d'administració | ACN El nou president de Mercolleida, Paco Cerdà, amb altres representants del consell d'administració | ACN

La junta d'accionistes de Mercolleida ha presentat una proposta de pressupost per al 2020, amb un previsió d'ingressos de 896.800 euros, dels quals 435.800 euros corresponen als serveis de llotja i 461.000 a altres ingressos d'explotació, partides de subvencions rebudes i ingressos financers. Representa un increment de l'1,32% en relació amb al pressupost del 2019. La despesa s'estima en 800.000 euros, xifra que permetria tancar el 2020 amb un superàvit de 96.800 euros. A més, Mercolleida es fixa com un dels seus objectius incrementar la seva presència als mercats internacionals.

El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, és el nou president de la Llotja Agropecuària de Mercolleida després de ser nomenat en el consell d'administració. El nou president ha remarcat que Mercolleida és "una empresa que funciona, amb reptes importants i amb reconeixement al mercat agrari". Per això, ha defensat la necessitat de posar-la en valor i destacar "la transcendència que té en el sector mundial".

Precisament, un dels objectius de la llotja lleidatana és aconseguir incrementar la seva presència als mercats europeus, especialment a França, Alemanya i Holanda, i també en l'àmbit global, amb informació sobre la Xina i els Estats Units. Mercolleida ja és referent en l'europeu i vol traduir aquest lideratge en altres mercats, amb una visió més àmplia pel que fa a informació globalitzada per obtenir reconeixement internacional.

Més informació
Lleida.net amplia mercat a la Xina
Lleida, el rebost de les guatlles
Ramon Morell: “Lleida ha de deixar enrere un model caducat basat en els salaris baixos”
Avui et destaquem
El més llegit