Mitek crea 48 llocs de treball a Catalunya

L'empresa americana especialitzada en la tecnologia de visió per computació té la seu a Cerdanyola del Vallès

Mitek Mitek

L'empresa americana Mitek, especialitzada en tecnologia de visió per computació, ha creat 48 nous llocs de treball en els dos últims anys a la seva seu a Cerdanyola del Vallès, ha informat la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat en un comunicat.

Amb aquest creixement, que ha comptat amb el suport de l'agència de la Conselleria Acció, les oficines a Catalunya, de 1.000 metres quadrats, es consoliden com "les més grans del sud d'Europa" i les que compten amb un equip dedicat a l'R+D més nombrós del grup a escala internacional.

La tecnologia de Mitek està especialitzada en l'ús de la visió per computació, la intel·ligència artificial, el deep learning i eines biomètriques per comprovar identitats digitals.

Compara per exemple una selfie amb la fotografia d'un document oficial per detectar si la persona és la mateixa i validar la seva identitat, amb l'objectiu d'evitar falsificacions dels nous perfils que es donen d'alta online a les seves entitats.

Mitek treballa amb empreses del sector financer i operadores de telecomunicació europees i nord-americanes; compta amb 360 empleats a tot el món, i té oficines a Nova York, París, Amsterdam, Londres, Sant Petersburg i Mèxic.

Avui et destaquem
El més llegit