CA | ES

Montepino Logística desembarca a Catalunya

La companyia de solucions clau en mà ha adquirit una parcel·la al polígon de Can Serra de Sant Esteve de Sesrovires

Una de les últimes naus desenvolupades per Montepino a Alcobendas Una de les últimes naus desenvolupades per Montepino a Alcobendas

Montepino Logística arriba a Catalunya pel Baix Llobregat. La companyia líder en solucions clau en mà ha adquirit una parcel·la de 22.914 m2 al polígon de Can Serra de Sant Esteve de Sesrovires, segons informen en un comunicat. La compra s'emmarca en l'aposta de la companyia per expandir-se dins l'Estat espanyol i reafirmar el seu lideratge al sector.

Juan José Vera, vicepresident de Montepino Logística, destaca que es tracta de la seva primera inversió a Catalunya on "esperem poder ampliar la nostra cartera d'immobles amb més projectes d'aquestes característiques i crear espais innovadors i adaptats plenament a les necessitats dels nostres clients".

Cushman & Wakefiel, dedicada als serveis immobiliàris, ha assessorat l'empresa en aquesta compra. Actualment Montepino Logística està desenvolupant cinc projectes a Madrid i Castella La Manxa, fet que suposa més de 300.000m2 en espais logístics i una valoració en actius que supera els 300 milions d'euros. 

 

Més informació
El primer polígon industrial amb tecnologia 5G
Falck s'instal·larà al polígon industrial del Molló
Milloren les comunicacions al polígon Jordi Camp de Granollers
Avui et destaquem
El més llegit