La multinacional Global Knowledge aterra al 22@ de Barcelona

L'empresa madrilenya està especialitzada en formació en TIC i compta amb més de 1.500 professionals de tot el món

Bloc d'oficines del Poblenou on s'instal·la la firma Global Knowledge Bloc d'oficines del Poblenou on s'instal·la la firma Global Knowledge

La multinacional espanyola Global Knowledge aterra a Barcelona amb l'obertura d'una seu al districte tecnològic 22@. La firma està especialitzada en formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per a la indústria i actuament ofereix cursos a més d'un centenar de països a través d'una xarxa de més de 1.500 professionals. Ocuparà unes oficines al carrer Pallars 193, amb la finalitat d'aprofitar la ubicació per establir sinèrgies i captar clientes entre l'ecosistema d'innovació del Poblenou.

La nova seu, segons ha assenyalat l'empresa en un comunicat, "neix amb l'objectiu de desenvolupar noves oportunitats amb clients i partners i comptarà amb tot el suport i suport de l'equip de la seu central de Madrid". El màxim responsable de la filial a Barcelona serà el català Albert del Val Alabau, "amb una dilatada experiència en formació tècnica i comercial".

Més informació
El 22@ està de moda
L'americana ServiceNow s'estrena al 22@
Amazon i Cisco s’apunten al networking del 22@
Avui et destaquem
El més llegit