Neix una nova escola de FP a Sabadell per atendre necessitats empresarials

La Fundació del Disseny Tèxtil de l'Escola Superior de Disseny ha creat la nova Escola de Formació Professional Avançada

La Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT) de l'Escola Superior de Disseny (ESDI) de Sabadell ha creat la nova Escola de Formació Professional Avançada (EFPA) amb l'objectiu de donar respostes a la demandes de les empreses de la zona.

El director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, ho ha explicat en un dinar informal amb la premsa on també ha expressat que l'EFPA és fruit d'una anàlisi realitzada en empreses de la comarca barcelonina del Vallès Occidental per conèixer les seves necessitats.

"Existeix un entramat empresarial en el qual s'ha d'aprofitar el capital humà que tenim, i aquesta escola fa falta perquè el nostre objectiu és que la formació professional no sigui definitiva i serveixi per continuar creixent a les empreses", ha explicat Garrell.

Aquest centre pretén que les empreses tinguin Tècnics Superiors preparats amb les metodologies i tecnologies més innovadores per millorar el seu nivell de competitivitat en el mercat global, incloent experiències a l'estranger durant els estudis.

La nova EFPA se situarà a les mateixes instal·lacions de l'ESDI i obrirà les portes a partir del pròxim curs que començarà el mes de setembre, amb la posada en marxa de vuit noves titulacions que podran acollir un total de 15 alumnes cadascuna.
Avui et destaquem
El més llegit