Neus Lloveras, presidenta de la FEGP

L'empresària i exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú guanya les eleccions a la Federació Empresarial del Gran Penedès

Neus Lloveras durant la seva intervenció després de les eleccions a la presidència de la FEGP Neus Lloveras durant la seva intervenció després de les eleccions a la presidència de la FEGP

L'empresària i exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras ha guanyat les eleccions a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). Lloveras s'ha imposat a Martí Sistané en els comicis celebrats aquest dimarts en la sessió assembleària que ha tingut lloc a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, i ha comptat amb l'assistència de prop de 300 representants d'empreses i professionals associats a la FEGP. La candidata ha assolit la majoria dels vots, en concret el 71%, davant del candidat que presidia l'entitat des del 2016 i es presentava per a la seva reelecció. D'acord amb la normativa de l'entitat, la presidència haurà de constituir la nova Junta Directiva -que comandarà l'entitat fins a l'any 2023- en el termini d'un mes.

La candidatura de Neus Lloveras a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès

La candidatura de Neus Lloveras a la FEGP

Lloveras, que el maig passat va deixar la política per retornar al món empresarial, ha tingut el suport d’una trentena d’empresaris de les tres comarques que integren la FEGP, Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès. Lloveras també compta amb el suport del fins ara president adjunt de la patronal, Santi Carda, que va deixar el càrrec el juliol, setmanes abans que es convoquessin les eleccions. L’equip de Lloveras vol “canviar i modernitzar la FEGP per convertir-la en una veritable organització al servei del teixit empresarial, amb una gestió més transparent i participativa i amb una major visibilitat i capacitat d’influència en el conjunt del territori”, segons va anunciar ella mateixa durant la presentació de la seva candidatura dimecres passat a Vilobí del Penedès.

Més informació
Sistané i Lloveras es disputen la presidència de la FEGP
Avui et destaquem
El més llegit