Nifco obre un magatzem a Rubí i crea 26 llocs de feina

L'empresa de fabricació de components plàstics per a l'automòbil estrena un espai de 2.900 metres quadrats

El nou magatzem de Nifco a Rubí
El nou magatzem de Nifco a Rubí

L'empresa Nifco Products Espanya, dedicada a la fabricació de components plàstics per a l'automòbil, ha inaugurat un magatzem al polígon industrial La Plana de Rubí, equipament que té una superfície de 2.900 metres quadrats.

En una nota, Nifco ha informat que aquest nou magatzem permetrà a l'empresa gestionar les expedicions que es realitzen des de la planta de Terrassa, l'única que té a l'Estat espanyol.

Així, l'equipament permetrà deixar lliures 525 metres quadrats de la planta egarenca, que fins ara destinava a magatzems i que es convertiran en sòl productiu. Segons la companyia, l'equipament generarà 26 llocs de treball.

El director general d'operacions a Espanya, Albert López, ha explicat que el nou magatzem a Rubí permetrà a la companyia "atendre les comandes de nous projectes i disposar de més espai en la planta de Terrassa per incorporar maquinària d'última generació amb la qual podrem seguir creixent".

El nou equipament, situat en un espai de lloguer amb possibilitat d'ampliar-se en el futur, forma part de les operacions previstes dins del pla estratègic 2015-2020 de la signatura, que té l'objectiu d'aconseguir els 50 milions d'euros de facturació l'any 2020.

Més Informació
Nifco produirà peces per Seat i Volkswagen des de Terrassa
Avui et destaquem
Comentaris