Nike subvenciona 10 ONGs barcelonines que lluiten contra l'exclusió

La marca esportiva vol ajudar els col·lectius més vulnerables de la capital catalana i del Baix Llobregat a través de l'esport i l'activitat física

Les subvencions van dirigides a nens, però també a altres persones amb risc d'exclusió Les subvencions van dirigides a nens, però també a altres persones amb risc d'exclusió

Nike ha donat subvencions d'entre 5.000 i 20.000 euros fins a un total de 104.000 euros a 10 associacions i ONGs de Barcelona i el Baix Llobregat. L'objectiu és generar un impacte positiu i directe a les comunitats locals en què la majoria de treballadors de Nike Barcelona viuen i treballen, segons informa la companyia en un comunicat, però també inclouen col·lectius com joves, dones i immigrants en risc d'exclusió o persones amb discapacitats o malalties mentals.

La marca esportiva s'associa amb les comunitats locals per promoure l'esport i l'activitat física en els nens. Segons la directora executiva de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, que destinarà la subvenció a un projecte de Sant Boi de Llobregat per famílies en risc d'exclusió, "poder unir forces amb Nike és la prova que realment hi ha empreses alineades amb la nostra missió". També considera que treballar conjuntament amb Nike "és l'única via per aconseguir zero obesitat infantil".

El director general i vicepresident d'EME Sur per a Nike, Ignacio Serrat, sosté que "volem utilitzar el poder de l'esport per canviar el món" i ha assegurat que, precisament per això, "estem molt satisfets de poder ajudar a aquests projectes locals".

Entre les associacions i ONGs beneficiades s'hi troben la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, la Federació de Salut Mental de Catalunya o la Fundació Projecte Home Catalunya.

Més informació
Nike escull Barcelona per obrir el primer 'Nike Live' a Europa
Norwegian es queda la seu de Nike a Barcelona
Què seria Nike sense el Barça?
Avui et destaquem
El més llegit