La Nit de l'Empresa torna al Gran Penedès després de la cancel·lació del 2020

La gala se celebrarà el 17 de juny i comptarà amb la ponència de l’economista Xavier Sala-i-Martín

La Nit de l'Empresa recuperarà la celebració cancel·lada el 2020 a causa de la pandèmia | Cedida La Nit de l'Empresa recuperarà la celebració cancel·lada el 2020 a causa de la pandèmia | Cedida

La Nit de l’Empresa del Gran Penedès tornarà el proper 17 de juny per celebrar la trobada del teixit empresarial del territori. La gala té com a objectiu, segons la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), organitzadora de l'acte, "impulsar la competitivitat del territori i crear xarxa per tal d’enfortir les aliances entre empreses i institucions". L’acte se celebrarà al saló principal de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, i estarà presentat per l’actor Dafnis Balduz, natural de Vilanova i la Geltrú i conegut pel seu paper a la sèrie de TV3 ‘Ventdelplà’.

En el marc de la gala es farà entrega dels Premis FEGC 2021, en reconeixement de la trajectòria empresarial durant el període 2019-2020, dos anys que, segons diu la Federació, «han posat a prova tot el teixit empresarial» de les comarques de la zona. Han presentat candidatura a l’edició d’aquest any un total de 60 projectes empresarials, fet que destaca, segons la FEGC, "la implicació de les empreses per encarar la recuperació" econòmica del territori.

A més de l’entrega de premis, l’acte comptarà amb una xerrada a càrrec de l’economista Xavier Sala-i-Martín, que havia estat convidat a l’edició 2020 cancel·lada a causa de les restriccions provocades per la pandèmia, i ara aportarà de forma presencial els seus coneixements i anàlisi sobre la situació econòmica i empresarial del Gran Penedès.

Més informació
Agents econòmics del Penedès aixequen la veu per combatre la crisi del territori
L'Anoia i el Penedès sumen forces per l'impuls de l'economia
Avui et destaquem
El més llegit